U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Marcel Gerritsen, Directeur

Marcel is afgestudeerd in de juridische Politieke Wetenschappen te Leiden. Na 3 jaar beleidsmedewerker te zijn geweest voor sociale zaken en volksgezondheid bij een grote Tweede Kamerfractie, heeft hij enkele jaren gewerkt als secretaris juridische en internationale zaken bij Nefarma. Vervolgens heeft hij een aantal jaar gewerkt bij een adviesbureau met de focus op Life Sciences, wat de aanzet voor de oprichting van BPRA was. Vanuit BPRA heeft Marcel de belangenorganisaties BioFarmind en DVG opgericht. Ook heeft hij ervaring in de lokale politiek als gemeenteraadslid. Met zijn kennis over politiek en gezondheidszorg en zijn vermogen mensen te verbinden, is hij de drijvende kracht van BPRA. 

 

 

Amela Halilovic, Adviseur 

Amela studeerde Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden en aan de Queen's University in Canada. Zij heeft stage gelopen bij Buma/Stemra en heeft zich als vrijwilliger ingezet voor diverse culturele initiatieven in de stad Leiden. Daarnaast is Amela lokaal campagneleider voor een politieke partij. Voordat zij BPRA adviseur is geworden, werkte zij bij het grootste tolk- en vertaalbureau van Nederland. Amela is integer en een harde werker. Met haar politieke interesse en positieve instelling heeft ze het vermogen creatieve ideeën te bedenken en deze strategisch in te zetten bij de lobby. 

 

 

Nina Sophie Vroom, Junior Adviseur 

Nina Sophie heeft European Public Administration aan de Universiteit van Twente gestudeerd en liep tot eind januari 2017 stage bij het kantoor; nu werkt ze bij BPRA als Junior Adviseur. Naast het ondersteunen van de dagelijkse werkzaamheden schrijft Nina Sophie een boekje over 20 jaar lobby en BPRA. Als kind was ze al erg geïnteresseerd in de politiek, vandaar dat ze vanaf haar zeventiende actief lid is geworden van een grote politieke jongerenorganisatie. Nina Sophie werkt accuraat, zorgvuldig en is in staat om beleid wetenschappelijk te analyseren. Hiermee is zij een ware aanwinst voor het BPRA kantoor.

 

 

Pepijn Knops, Adviseur

Pepijn is als politicoloog afgestudeerd aan de Universiteit Leiden met een masterspecialisatie internationale betrekkingen en organisaties. Binnen de Faculteit Sociale Wetenschappen is ze student-lid van het faculteitsbestuur geweest. Haar belangrijkste taak was toen het behartigen van de belangen van studenten. Ze heeft zich bovendien ingezet voor verscheidene goede doelen projecten, waaronder voor KWF Kankerbestrijding. Vanwege haar daadkracht en betrokkenheid, weet ze effectief om te gaan met verschillende belangen en op het juiste moment bij de juiste persoon ideeën in te brengen.                      

 

 

Stephanie Ekelschot, Adviseur

Stephanie studeerde European Studies en volgde een master Public Administration aan de Universiteit Leiden. Een deel van haar studie volgde ze aan de Panteion University of Social and Political Sciences in Athene, Griekenland. Later liep ze stage bij World Press Photo en een politieke partij in de Tweede Kamer. Stephanie is een echte doorzetter. Door haar enthousiasme en gedrevenheid, is ze in staat om mensen mee te nemen in haar visie en draagvlak te creëren.

 

 

Marjolein Gerritsen, medewerker Public Affairs

Marjolein heeft vorig jaar haar VWO afgerond op het Sint-Maartenscollege in Voorburg. Zij doet nu een tussenjaar, waarin zij één dag in de week aan het werk is bij BPRA als medewerker Public Affairs. Volgend jaar wil Marjolein bestuurs- en organisatiewetenschappen gaan studeren aan de Universiteit van Utrecht. Dit jaar is een mooie opstap voor een verdere carrière in dit vakgebied. 

 

 

 

  

Aletha van der Donck, Financiële en Interne zaken

Aletha heeft jarenlange ervaring als management ondersteuning bij diverse bedrijven en organisaties. Zo was zij voor BPRA werkzaam bij de brancheorganisatie voor medische biotechnologie. Daarnaast heeft ze een eigen bedrijf in projectmanagement opgericht. Aletha zet zich in om het bureau en projecten te professionaliseren en BPRA een nog succesvoller bedrijf te maken.